Strategie voor hoop en beleving

logo New Day-laag

New Day Group BV
Hans Haarsma
Rembrandtstraat 31
7204 BW Zutphen

Contact:
Hans Haarsma | 06 4476 4422
hans@newdayconsultancy.nl
Twitter: @HansHaarsma
Facebook
LinkedIn 

Ben je ook zo enthousiast om van de dag van morgen een succes te maken? Verlang jij ook naar écht contact tussen mensen, die ergens voor willen gaan; die hún ideaal waar willen maken? Wil je ook weer met het vuur van je eigen idealen aan de slag gaan? Waar duurzaam leven geen ideeël denken, maar reële praktijk is. Vanuit NewDay help en inspireer ik je graag om je dromen waar te maken, om te werken aan de dag van morgen.

Ik kan je coachen om vanuit je ware identiteit je idealen te omarmen en andere mensen te inspireren. Ben jij een leidinggevende? Ik bied op verschillende niveaus een programma aan die je helpt om vernieuwend leiderschap te tonen, leiderschap wat los staat van de oude belemmerende waarden van hoe het was. Het programma helpt je om betekenisvol bezig te zijn, leiding te geven aan jezelf, de organisatie waar je voor werkt maar om verandering van denken en doen tot stand te brengen.

Vanuit New Day richt ik mij ook op het bemiddelen tussen en het verbinden van partijen, van organisaties. Ik bemiddel om van ongewenste situaties naar gewenste situaties te komen en breng strategie en visie onder woorden om met een positieve spirit aan de gang te gaan voor de dag van morgen.

Ik wens je een geweldig mooie nieuwe dag.

Hartelijke groet,
Hans Haarsma

New Day staat voor

| bemiddeling & advies | ontdekken-samenwerken-inspireren | strategie van hoop | gerechtigheid & duurzaamheid | vernieuwend denken & doen |

DE WEBSITE VAN NEW DAY WORDT MOMENTEEL AANGEPAST, VANDAAR DAT JE EVEN NIET VERDER KUNT BLADEREN